Facebook

Beoordelingen van Suvi Amsterdam

Recente recensies van Suvi Amsterdam

4 sterren na 194 reviews

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging tot aan de deur. Niks op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel!

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Aandachtspunt: bij een wat uitgebreidere hoeveelheid sushi (menu + los extra Maki's) mogen minstens 2 flesjes sojasaus en 2 bakjes gember en wasabi worden meegeleverd. Succes!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en op tijd bezorgd

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd zo lekker vers! en met smaak bereid.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets later dan aangegeven. Heerlijke sushi

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snelle bezorging

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere vlotte bezorging, en de kwaliteit van het eten was top..!👍🏻 Absolute aanrader...

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The (vegetarian) sushi was good but the mango salad consisted mainly of soja sprouts, which wasn't listed in the ingredients. I'm pregnant so I couldn't eat the salad because of this.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snelle bezorging.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!!!

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Suvi, Normaal ben ik erg tevreden, maar dit keer waren jullie de fried Ebi vergeten en smaakte de zalm niet vers. Groet, Jimmy

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb genoten!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dag! Ik heb contact met jullie opgenomen omdat de betaling niet was doorgekomen. Ik heb daarom op aanraden van een medewerker opnieuw besteld. Uiteindelijk zijn er 2 bestellingen geleverd die vrijwel identiek waren, en heb ik 70 euro betaald in totaal. Ik had het erg op prijs gesteld als jullie dit hadden gecheckt met mij alvorens twee bestellingen te maken en te leveren. Als ik een grote bestelling wil plaatsen dan plaats ik die in 1 keer, en niet in 2 keer. Ik hoor graag van u. Mvg Sophie

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een fout gemaakt tijdens bestellen, sorry for that, Zeer netjes opgelost en jullie sushi blijft de beste smaak voor ons Wij hebben al zeker 20 bestellingen gedaan, kijken ook rond, maar blijven bij jullie terugkomen, Keep up. Een 10

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Spicy Tuna was veelste spicy en bezorging duurde ruim 1.5 uur

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse spring rolls!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorging. Betalen via iDeal in de Suvi-app lukte helaas niet.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

erg lekker. bestel regelmatig en nooit problemen gehad.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd: supervers, overheerlijk. Highly recommended!

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en razendsnel bezorgd!

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had wat allergieen aangegeven en werd na 5 min gebeld om de ingredienten door te spreken!!! Dit heb ik nog nooit gehad, mega goede service en het eten wat ook nog eens uitstekend! Bedankt Suvi

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery, delicious foods with good price.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bij jullie. N bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hoorden via via over deze bezorgservice en bestelde zoals gewoonlijk maar weer op de goede gok, maar Jezus wat hebben wij waanzinnig lekker gegeten en al het eten smaakte ook zo heerlijk schoon en vers we zijn dan ook zeer zeker van plan om nogmaals te gaan bestellen dit restaurant is ECHT EEN AANRADER personeel en natuurlijk het allerbelangrijkste de kok en zijn staf chapeau ??????

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Vers. Het was bijzonder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ordered some sushi to celebrate Valentine's day at home with teh full family. We ordered at 19:20 and by 20:45 nothing was available, Suvi confirmed it was going to be availabel in 20 minutes. We arranged a different dinner for the kids and the adults kept waiting. By 10:30 no delivery arrived and no answer from SUVI.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vleesstukjes soms beetje aan taaie kant. Proefde Vietnam niet echt terug in de smaak en de gesneden groenten was weer zo chinees/nl dat ik wat teleurgesteld was. hoopte om meer authentiek vietnamees eten. Was wel lekker maar niet wat ik er van verwachtte. Dus viel wat tegen. Nagerecht: De gebakken banaan was erg slap en papperig aan onderkant.

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, vers en snelle bezorging. Vriendelijke service.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er geen extra soja saus bij zat, ik heb daar bij de online bestelling specifiek om gevraagd. 1 soja saus bakje bij deze bestelling was naar mijn mening te summier.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed maar de warme gerechten waren koud en dus helemaal niet meer lekker.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijf wekelijks terug komen. Goed eten en goede prijzen.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk vers, warm en smaakvol.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurt altijd even maar dat is het meer dan waard. Mijn favoriete sushi tent.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was laf/flauw. Mag een beetje meer zout hebben om het beter te laten smaken. Kwaliteit en kwantiteit is goed.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Vaker eten besteld want kwaliteit sushi is top. Helaas is het mij al 2x gebeurt dat de bestelling niet compleet was. Dit is 1x bij telefonische beseling gebeurt, toen dacht ik dat het kwam door niet goed Nederlands sprekend personeel.en 1x bij internet bestelling. Hun excuus was dat het erg druk was. Later alsnog ontbrekende ontvangen. Jammer want eten is lekker.

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het minimum bedrag zo hoog geworden is... Dat betekent minder vaak bestellen...

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles helemaal naar wens!!

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede service, vriendelijk personeel, lekker eten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en supersnelle bezorging! Fijn dat je online kan betalen ipv contant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Had de maki actie, na enige onduidelijkheden uiteindelijk toch goed opgepakt door Suvi :-) Helaas wel een paar stukjes tonijn-maki direct in de vuilnisbak moeten gooien :-( Misschien "handig" om te vermelden richten dat de actie niet van toepassing is op menu's???????! Ik zag wel dat jullie EINDELIJK de actie van december 2016 hebben verwijderd van de website :-/

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super eten en snelle bezorging!

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi vis was niet vers, droog en flauw van smaak. Bezorging was wel snel.

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food and with excellent service as always

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers,heerlijk en op tijd bezorgd. Super bedankt !

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd; prima vers eten, snel bezorgd door een vriendelijk persoon.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

... "verontwaardigde reactie" bij geven van een klein fooitje?! Vanaf nu geef ik geen ene cent fooi meer! Misschien besluit ik zelfs mijn sushi bij een andere toko bestellen.....

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en zoals altijd goed en vers

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious!!

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker, vers en snel bezorgd.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had geen stokje, wasabi en soya saus bij de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de "spicy" tuna & zalm waren beide NIET spicy :-(

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet handig om 16 stukjes in&out sushi (beide spicy tuna & salmon) in een veel te KLEIN doosje te PROPPEN :-( Doe gewoon de volgende keer in een grote verpakking zo voorkom je geplette sushi & sushi die OOK nog eens uit elkaar breekt omdat ze allemaal aan elkaar geplakt zitten :-/

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima, het wachten was beetje aan de lange kant (45min) Eten is lekker en een goede prijs

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, maar altijd te weinig soya saus. Tevens vandaag ook maar 1 paar stokjes gekregen.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht en het eten was niet warm

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers!

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom lijkt tonijn geen tonijn in de pittige tonijn, het lijkt wel makreel ofzo :-(

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service is altijd goed en het eten is heerlijk!

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijzonder snel en goede service

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een gerecht vergeten te bezorgen..

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en het eten overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Momenteel de lekkerste sushi die je kan afhalen. En voor een normale prijs. Ik moet er vanuit Volendam wel een uur voor rijden, maar dat is het waard! (Als het mooi weer is een extra lekker ritje op de motor)

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime portie, superkwaliteit, heerlijk van smaal, snel bezorgd en nog goed warm. Er valt natuurlijk altijd wat te zeuren ;-) - van mij mag er wel wat MINDER kip in het gerecht (maar een ander vindt het juist zo weer perfect), als er dan in plaats van kip iets meer groente in gaat, zou er voor mij niets meer te verbeteren zijn,

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse Sushi gegeten, supersnelle bezorging en gemakkelijk met de pin kunnen betalen!!! Ik ben happy!!! ?

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding :-)

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even though the quality of the food (pho) was good, it was really cold!

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst iets te plakkerig

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is heel goed, snel en de bezorger komt zelfs naar de vierde verdieping. Wat ik jammer vond is dat de sojasaus niet in verhouding stond tot de hoeveelheid sushi (1 flesje, 16 inside out). Daarnaast leek de inside out garnaal niet vers, ik heb hem eerdere keren beter gehad!

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top, alleen te weinig soja saus en wasabi

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi Suvi, net heb ik onder de naam Klijn (een vriendinnetje) sushi bij jullie besteld. Nu hadden wij ook de verse loempia's waarbij stond dat er gekookte garnaal, mihoen en sla in zou zitten. Hierin bleek ook tofu in te zitten, waar ik heel erg ziek van wordt. Dit stond niet aangegeven en vind dit erg vervelend, ik heb hier nu namelijk een halve van opgegeten. Ik hoop dat jullie dit op de site kunnen veranderen. Mvg, Lisa kooijman

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, traditionele Pho! Het voelt eventjes alsof ik in Vietnam ben.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding & snelle bezorging :-)

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaaak, goed van kwaliteit en super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle levering en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb helaas een uur moeten wachten op mijn bestellig terwijl ik om de hoek woon!

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij jullie echter dit keer ging het helemaal mis. We moesten een uur wachten op ons eten, dat is niet zo zeer een probleem maar dan zouden we wel graag blij willen zijn met waar we op gewacht hebben. We hadden cola light besteld en kregen normale cola ook kregen we geen wasabi en soya saus, Wat vrij belangrijk is als je sushi besteld, zo niet essentieel. Vervolgens belde we Suvi op en kregen we iemand aan de telefoon die met ons in discussie ging over de cola we hadden een mail als bewijs van wat we hadden besteld echter bleef ze (op een agressieve toon) bij haar punt dat het aan ons lag. ps. de sushi was goed.

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede Sushi, snel geleverd en super vriendelijke bezorging!

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel. Kwaliteit was matig. Producten zagen er ook niet vers uit (grote bladeren sla staken uit de sushi met bruine randjes, de garnaal was droog). Bij 8 sushi stukjes en 4 sashimi stukjes zat slechts 1 flesje soyasaus.

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super lekker. Ik had van tevoren gebeld met de vraag of het snel kon worden bezorgd omdat ik de deur uit moest. Werd 25 min later dan aangegeven. Kan gebeuren. Vriendelijke bezorger maakte verontschuldigen. Volgende keer ga ik weer bestellen bij Suvi!

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk sushi

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar de maaltijden zijn erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superfast delivery (less than 30 min) and everything was perfect.

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel bezorgd!

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!! Maar... Pas na anderhalf uur bezorgd. Dat vind ik echt te lang. Ik heb hier ook over gebeld maar kreeg geen juiste tijdindicatie. Bij bezorging werd iets over drukte geroepen. Alle begrip voor drukte maar bel even als je denkt dat het langer dan 3kwartier a een uur duurt. Dat is een stuk servicegerichter. Veel succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakvol, Bezorging binnen een half uur op zondag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat de kwaliteit goed is wisten we al. Nu voor het eerst online besteld, ipv bellen. Veel gemakkelijker. Snelle bezorging. Een aanrader!

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger gaf geen wisselgeld. En er zat te weinig sojasaus bij onze bestelling. Maar de sushi is super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn hartstikke enthousiast over Suvi. De bezorging is altijd snel en kloppend en het eten heerlijk! Zowel de sushi als de soepen en bijgerechten zijn van goede kwaliteit.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pho Bo (Vietnamese rijst-noodle soep in heerlijke vlees-bouillon zachte rosbief, tauge, uitjes & koriander) en Nem Thit Nuong (2 verse Vietnamese loempia met gegrilde spek gemarineerd in verschillende vietnamese kruiden, mihoen, salade, gemalen pinda in rijstwrap) waren weer erg smakelijk. Bezorgtijd was ditmaal ruim een uur, zeker besteld in spitstijd (19:30 uur besteld).

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en betaalbaar

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit. Bestel regelmatig en is altijd goed.

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer punctueel en de sushi was heerlijke n vers. Vooral de Sashimi is een aanrader!

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. En super snel bezorgd. Complimenten!

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, beetje weinig noedels voor 10 euro. De rijst was hard bij aankomst.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en goed geprijsd!

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden, blijf klant

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer heerlijk, echt uitstekende sushi voor een zeer schappelijke prijs. De bezorging duurde lang deze keer, maar de bezorger legde het netjes uit en maakte zijn excuses voor de vertraging. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren we dit keer wat teleurgesteld. Waarschijnlijk heeft de bestelling te lang gestaan voordat het werd afgeleverd want de warme producten waren koud en de knapperige zalmskin wad zacht geworden doordat het vocht had opgenomen door het lange wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijke sushi snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel geleverd, ga zeker weten nog een keer bestellen :-)

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd!

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd maar 1 klein flesje sojasaus bij een bestelling van 16 euro. Zelfs als Je vraagt om extra krijg je het net. Kwaliteit is goed

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd soep; Misosoep en temaki. Goede kwaliteit en hoeveelheid. Verder was alles ook netjes ingepakt en het werd vrij snel geleverd.

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is lekker, maar ik moest er wel meer dan een uur op wachten terwijl ik om de hoek woon.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer uitgebreid menu, ook veel niet standaard opties. Sushi is vers en was heerlijk. Bezorging op tijd. Prima, ook qua prijsstelling, zal zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere soep (Pho Tai Lan), fresh springrolls en gebakken banaan. Salade vond ik iets minder, maar dat ligt denk ik meer aan mijn smaak. Aanrader!

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pho da Biec delicious as usual.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food, but bad presentation. Sauce in a plastic bag? Not good.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious!

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed Perfectly on time

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit is al de derde keer dat suvi bestelde items vergeet mee te geven of te bezorgen. wij willen graag een kortingscode of geld retour.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere eten en snel bezorgd

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, super snel en een goeie prijs. Jammer dat we naar Noord gaan verhuizen...

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery (40 minutes on a Sunday afternoon) and everything was delicious, as usual.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sushi, binnen drie kwartier bezorgd terwijl spitsuur (tussen 18 en 19 uur)! Dank

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bruine stukken avocado in de sushi, erg jammer. Verder lekker.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere maaltijd en netjes & vlot bezorgd. Een aanrader!

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs & kwaliteit verhouding. Vriendelijke & snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pho! Vlekkeloze bezorging

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelsite werkte goed op mijn iPhone. De sushi was lekker, de bestelling was echter een uur nadat ik op de site besteld en betaald had binnen.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel heel erg lekker, tegen een lage prijs. Binnen half uurtje bezorgd

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi: teveel, vrij papperige rijst en teveel sesamzaad. Zeewiersalade: veel vocht (niet lekker vocht)

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Helaas duurde het op zondagavond vijf kwartier voordat de bezorger er was en ontbrak de zeewiersalade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

IK VIND JULLIE DE BESTE, alles zo professioneel , schoon, hoe de levering gaat, ik ben ook in jullie winkel geweest, perfect, 10 punten GA ZO DOOR gr renee

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is erg vers en lekker en een goede prijs. De overige gerechten die we hadden besteld (loempia en yakitori spiesjes) waren helaas koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Top

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 6 avocado sushi's. de avocado was onrijp. dat was wel een teleurstelling...

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde weer anderhalf uur voor het eten er was (in de middag nota bene). Eerder 's avonds al eens anderhalf uur gewacht op Suvi. Er werd nog wel gebeld met excuus, maar ik ben er klaar mee. Het eten is lekker, maar ga hier niet nog eens bestellen vanwege de lange wachttijd. Brommertje/kok erbij, zou ik zeggen.

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

"Bezorging zo snel mogelijk " duurde bij suvi een uur. Kwaliteit vd sushi was wel goed.

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Wij hadden menu 19, een zeer uitgebreide gevarieerde sushi schotel met voldoende wasabi, gember, soja saus en zeewier. De bezorging was ook prima op tijd. Super dus!

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig. Altijd goed, altijd lekker en meestal ook snel bezorgd!

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pho: kruidige bouillon, boterzacht vlees en knapperige verse groenten. Fijn dat het allemaal apart verpakt aankomt. Bezorging was snel en correct. Ik ga vaker bestellen.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had aangegeven met 27 euro cash te betalen, maar bezorger had geen wisselgeld bij zich. 1 euro te weinig terug gehad.

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really tasty pho. The delivery boy didn't have enough change, even though I had indicated in the order how I was going to pay.

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren bij suvi sushi, altijd goeie sushi, aardige bezorgers en snelle bezorging!

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam niet op afgesproken tijd maar veel vroeger. iDEAL bestelen kost een euro

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals bijna altijd. Ik bestel elke week zo'n beetje. De prijdkwaliteit Is zeer goed.

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vriendelijk en bezorging op tijd!

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, had alleen dolgraag vissaus gehad bij mijn verse loempia's. Kan dat niet standaard toegevoegd worden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette prijs kwaliteit verhouding, super verse vis en snelle bezorging. De rijst van de sushi is wel erg plakkerig.

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een aantal nieuwe dingen geprobeerd zoals de viskoekjes en de salade met kip maar daar was ik niet tevreden over... Jammer.